Sälja tomt?

53999-cozy-houseAtt sälja en tomt kan verka vara något av en komplicerad sak, lika så kan det vara att köpa. Men egentligen handlar det bara om att ta hjälp av rätt person för att det ska gå utan komplikationer.

Bäst är det att kontakta ett företag som är specialister på allt som har med att sälja och dela av tomter, så att ingenting blir konstigt eller fel. Bocenter Byggtjänst AB är ett sådant företag som har koll på dessa saker, och det är helt klart värt att kontakta de för att få expertis hjälp om du behöver tomtförädling, eller ska bygga nytt. BoCenter har på sin sida listat anledningar till varför det är smart att ta deras hjälp.

Varför ta hjälp av BoCenter? Med tjänsten Tomtförädling säljs din tomt effektivt och bekymmersfritt till bästa pris Genom vår paketering blir din mark än mer attraktiv, tomten attraherar fler potentiella köpare, blir lättare att sälja och betingar ett högre pris BoCenter är ej knutet till någon husleverantör BoCenter har mer än 30 års erfarenhet BoCenter bekostar mäklararvodet

Det är med andra ord mer lätthanterligt och du får mer troligt ett högre pris om du väljer att ta hjälp av dessa specialister.

Tomten är viktigare än många tror, och ibland kan det till och med vara som så att den är mer värd än huset, speciellt är det så om det handlar om ett äldre hus. Många sommarstugor i exempelvis Norrtälje (främst områden runt Rådmansö och Håtö) är ordentligt slitna, och behöver rivas, men däremot är tomten värd otroligt mycket eftersom den ligger så bra till med naturen nära, vattnet och samtidigt är det lätt att ta sig dit. Att sälja av huset utan att ha koll på tomten kan innebära något av en förlust, så kolla alltid över dess värde innan du säljer.